logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Nytt sortiment från Casio!

Hagströms Ur - Tidernas affär / Klockhistoria  / Nytt sortiment från Casio!

Nytt sortiment från Casio!

Casio klockor är kända för att tillverka högkvalitativa, prisvärda och tekniskt avancerade klockor. Företaget Casio tillverkade dock innan de började tillverka Casio klockor andra tekniska produkter. Exempel på sådana produkter är miniräknare, musikinstrument, mobiltelefoner och kameror. År 1969 var de bland de första av de japanska tillverkarna att skapa en helautomatisk monteringsfabrik villket starkt bidrog till att sänka tillverkningskostnaden och göra Casio klockorna billigare. En inte obetydlig del av Casio klockors framgång har också legat i stor marknadsföring och smarta försäljningsstrategier. Casio säljer idag sina produkter i fler än 140 länder.

Casio är ett japanskt elektronikföretag som jobbar med många funktionella produkter i vår vardag. De har även tagit upp en stor del av klockbranschen där du från Casio kan finna allt ifrån stilrena analoga klockor till slitstarka sportklockor från G-SHOCK serien med massvis av funktioner. Casios företagsmotto är kreativitet och samverkan. De tillverkar produkter med innovativa funktioner som underlättar i vardagen och hjälper till att föra samhället framåt.

Inga Kommentarer
Skriv en kommentar